CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

: : Follow Me : :

Tuesday, December 13, 2011

puding roti + chocolate chip (;

sedapnya!!!!!!!
ari ni kite tetibe rajin hardworking terlebih plak nk masuk dapur...
hehe...
kite ni suka sgt puji diri sendiri kn...
tp nk buat mcm mane...tak ade org nak puji...
so kena la angkat bakul sendiri kn :P
ari ni kite masak lauk utk MR.A...tp mcm tak sedap je kite rasa...
tak cukup kasih syg kot....hahahahah ---tlg sepak kite laju2---
lps tu disebabkn tak puas hati dgn masakan kite td tu...
kite sambung lg masak....
tp masak desert plak...
kite buat puding roti resepi my encik (:
sedap wooo....
tp ni ikut suka suki kite je...
encik buat puding roti yg bakar...
tp kite tukar jadi kukus...hahahaha
janji sodap betul tak *wink*
lps tu bukan main suka hati lg kite letak chocolate chip...hehe
kalo ikutkn encik letak kismis...
ah......pedulik hape haku...haha
kome nak resepi ke???
nah amik ni


bahan2:

roti 1 buku kecik (ikut suke korang jugak la nak buat 1 buku or kurang)
susu cair 1 tin (kalo nak guna susu kotak pn boleh)
telur 2-3 biji
gula (secukup rasa)
chocolate chip (ikut suke hati..nk letak benda lain pn blh)

cara2:

1. sapu roti dgn marjerin
2. lepas sapu letak je trus dlm loyang or bekas utk korang kukus
3. tuang susu sampai roti tu terendam
4. pukul telur dgn gula
5. masukkan skali dgn roti n susu td (sambil2 tu blh panaskn pengukus)
6. biar dulu sampai roti tu lembik2 
7. kukus lebih kurang 40minit


ni la hasilnya (:

selamat mencuba ye kawan2 :D

Tuesday, November 29, 2011

SAJE MENGGEDIKS~

tak de benda sbnrnye nk cerita....
saje nk tunjuk kat u alls yg kite ni pakai skirt...
tibe2 rasa mcm HOT sgt okay time melaram pakai skirt ni...haha (^_^)


cantikye saya....muahahhaha


ni la org yg jahit skirt kite :)


amy n dayah....tp ni skirt yg dibeli on9
mereka lg....

ops.....comelnye kite!haha




Thursday, November 17, 2011

10KM?

mampu ke aku nk lari 10KM next week???
hm....stamina pn dh hilang.mcm mane ni  >_<
zaman sekolah dlu blh la....xde hal la 10KM tu...
tp skrg?????
hahahahah....perot pn dh boroi...
ape pn tak boleh ~~~~

Thursday, November 10, 2011

bak kata pepatah 'BAPAK BOREK ANAK RINTIK'

al-kisah entri kali ni ialah 'bapak borek anak rintik'....
maksud die sama la mcm 'ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi'.....
ade lg yg x fhm maksud die???
ish3....ape nk jadi la korang ni...BM dulu dpt B ke? (hik3x...jgn marah ye)
otey2....nmpk sgt ade org marah kn... :P
meh cni kite cite skit maksud dua2 bahasa kiasan ni....maksud die.....anak mencontohi kelakuan orang tuanya or  kelakuan ibu bapa itu biasanya menurun kepada anak
ha...skrg ni semua dh faham kn... :D   pandai student2 kite ni


yg sebenarnye kite nk cite pasal diri kite...arwah bapak kite dlu businessman...
tp xde la sampai buka company sendiri kn...arwah bapak kite just berniaga kedai runcit...
alhamdulillah la rezeki tu ade je....now bapak dh tak ada....
lama2 kan baru kite sedar yg dlm bdn kite ni mengalir darah business bapak :P
buat masa ni kite just buat business kecik2 je...kite jual JALAPENO CHEESE POWDER~~
ate ape kome tggu lg yeop dan yong....moh le kite cube =)





Usage instructions:

1) Add 1 part premix to 2 parts of hot water (>85°C) and mix well.


2) Whisk constantly until the sauce thickens to a smooth consistency.



Cheese powder mcm cheezy potato wedges KFC.. boleh mkn dgn wedges, fries, burger, 


nugget, keropok, ayam goreng, buat topping speggeti dan lain-lain pon boleh. Senang sgt 


bancuh je dgn hot water... 200gm (anggaran 10x bancuhan)

Ingredient:

Milk Solids, Modified Starch, Maltodextrin, Dextrose, Salt, Mineral Salts, Vegetable Powder,



 Cheese Solids, Flavour Enhancers, Vegetable Fat, Glucose Syrup Solids, Food Acids, 


Flavourings, Mineral Salts, Spices, Yeast Extract, Anti-caking Agents, Spice Extract,


 Colourings.


Storage:

when unopened, store in a clean, cool and dry location.


PRODUCT OF MALAYSIA


SIJIL PENGESAHAN HALAL JAKIM No.Siri 010653


*untuk pembelian sila hubungi

Cik Manaal binti Sabry (0175217963)

send SMS nama penuh,alamat dan bilangan pack .. TQ



Tuesday, October 18, 2011

18.10.2011

pada tarikh ni ----> 18.10.1988....lahir la seorg budak nakal (aku le tew)....huahuahua

Alhamdulillah....hari ni genap 23 tahun aku hidup kat atas dunia ni
Terima kasih Ya Allah sbb panjangkan umur aku,murahkan rezeki aku and so on
aku bersyukur sgt2 sbb encik n arwah bapak besarkan aku dgn penuh kasih sayang
Terima kasih encik n bapak sbb sabar n tabah membesarkan Manaal
even starting from this year bapak tak dapat wish birthday Manaal :'(

To all yg wish  my birthday, terima kasih byk2 ye =)
Love you guys always...hugs n kisses ♥♥♥









Friday, October 7, 2011

I'M GOING CRAZY!!!

AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i'm became very very very excited when it is about CHOCOLATES ;P
kalau ikut hati i grab all type of the chocolates.....sbb kan my family semua GILE chocs...hehe
tp.....bile fikir pasal duit....i have to limit it..... *sigh*
but i'm glad because there's a lot of chocolates that i had grab because it's CHEAP

These are the chocolates that i had bought for my family


all of it....tudor gold,tango n crispy









 ♥♥♥ I LOVE CHOCOLATES VERY MUCH ♥♥♥

Friday, September 30, 2011

♥♥♥ PEREMPUAN AND SHOPPING ♥♥♥

Tgk title je pun mesti korang dh boleh agak kan =D
Women and Shopping memang tak boleh dipisahkan....hehe
Just nk story mory la yg td i g PADINI CLEARANCE kat Glenmarie, Shah Alam...
ALL ITEMS RM5 okay!!!!!
So...sape2 yg berdekatan tu pegi la serbu ye ;P
 

sempat lg snap pic ;P

bz nk pilih mane yg confirm nk beli

tgh tggu member bayar brg shopping

another snap.hehehe
mek yg penat lps q pjg berjela
banyaknye umat manusia

brg2 yg ak rembat...puas ati la gak.kui3 :)

Wednesday, September 14, 2011

jom try rawatan Lintah ;P

hi u all.....good morning =)
mlm td kite buat rawatan lintah....my room-mate yg buatkan....
time cuti sem ari tu die buat bisnes rawatan ni....
kite rasa rawatan guna lintah ni lebih kurang je mcm bekam...
sebenarnye kite ni geli la jugak kan nk buat....
tp apa salahnye kalau mencuba....hehe
kite berani nk buat pn sbb kite penah baca kat paper yg lintah ada 18 enzim yg sgt bernilai....
kalau u all nk tau dgn lebih lanjut...sila klik ----> SINI

ok...skrg kite just nk tunjuk kat u all pics kite time rawatan lintah tu...
enjoy yourself  


Pic 1

Pic 2

Pic 3

3 ekor lintah yg kekenyangan

Friday, September 9, 2011

ArriVaL

fuh......akhirnye sampai juga ke shah alam 'tercinta' ni (tercinta la sgt -,-)
penat gile....barang bukan main byk lagi...agaggaga
aku malas nk cerita panjang....penat tau x
da.......

Wednesday, September 7, 2011

OH NO!

BENCI! benci! BENCI!
this Friday i will be heading back to my 'lovely' UiTM Shah Alam....sedar x sedar dh 4 bulan sebenarnya......rasa mcm kejap je 'studymoon'....
hhhuuuaaaa............................ :'(

selamat tinggal katil,
selamat tinggal bilik,
selamat tinggal bilik air,
selamat tinggal dapur,
selamat tinggal astro,
selamat tinggal kura kuri,
selamat tinggal makanan yg enak2,
selamat tinggal ENCIK, KAKAK N ADIK!
SELAMAT TINGGAL PUSARA BAPAK!

Saturday, September 3, 2011

R@YA KE??????

kalau ikutkan ari ni ari ke-5 kite raya kan.....tp aku tak rasa mcm raya pn tahun ni....maybe sbb this is the first time my family beraya without BaPaK..... sigh (mengeluh pjg gak la)...
kalau korang nak tau la kan....aku memang de baju raya....actually baju tu bukan baju raya...tp disebabkan baju tu lambat siap....so aku n kakak jadikan je la baju2 tu baju raya.....ade 3 pasang semuanya.....tp sepasang pun aku x pakai lg.....mmg nmpk sgt la aku ni xde mood sgt nk raya kan kan kan....my family busy dgn sedara mara yg dtg je....keluar raya pun tak....


1st day raya - adik g solat raya kat masjid depan umah ni...dlm tgh ari mcm tu rombongan opah from pasir panjang dtg umah....ptg tu family angah dtg.....mcm2 ragam si hanan tu.....lps tu time lewat ptg untie zaharah (sepupu encik) dtg umah.....tibe2 abg P n his wife n new baby born daughter plak dtg....she's so cute....gerammmmm sgt2 tgk pipi die...then auntie zaharah pn balik.....elok2 tgh azan maghrib ajah's family plak sampai from kajang....lps tu tibe2 acu's family pun dtg gak.....we all dinner kat umah aku ramai2 :-)


2nd day raya - mcm biasa je....nothing special.....ajah's buy roti canai for breakfast....kakak plak masak nasi goreng....makan makan n makan lg...hahaha....org yg mula2 dtg raya pd raya kedua ni is pak yeop....then abg lang (anak ayah de) dtg beraya....bukan main seronok lagi bdk2 tu main (dlm erti kata yg sebenarnye = BULI) kura-kuri aku.....tp tak pe la kan...nama pn bdk2....lps tu ayah tam's family pun arrived....(ni yg encik tggu2)....hehe....for he first time family ayah tam tido kat umah aku.....mcm2 la encik masak for dinner mlm tu utk adik2 kesayangan die....


3rd day raya - family from kuala kangsar will be arrived (family belah arwah bapak).....family ajah n ayah tam dah siap2 nak balik....sunyi la umah lepas ni...huhu.....ptg plak ayah lang from teluk intan dtg umah with kak amal n abg wahid n wife.....mlm tu tak de org dtg....umah jadi senyap sunyi dh....


4th day raya - turn family wan cho plak dtg raya umah.....senyap je cucu2 wan cho sbb masing2 khusyuk ngadap game....raya bdk2 sekarang la katakan.....si luqman sibuk main ipad dgn si haikal.....aida n aina pun bz main game.....mlm tu plak kwn2 sekolah rendah aku dtg beraya (syafiq,acap,fathullah,azim,syazwan,muaz n mokhsin).....mcm2 gosip ade...hahahhaha


5th day raya - ha.....yg ni paling best.disebabkan kitorang dok kat umah je sepanjang raya....encik kejut pagi2 ajak g ipoh....SHOPPING~~~~~~ tp sblm tu encik,acu n kakak g umah org meninggal dlu kat pasir panjang.....pas tu baru g ipoh....aku rembat sepasang kasut je...pd hal baru last two month aku rembat 2 pasang sandal...hahaha.....syiok gile.....


tu la cerita cereti aku sempena 5 ari berhari raya....hahaha.....org dtg beraya umah aku je....aku xde pun g beraya umah org lg....bkn xnk g beraya umah kwn....tp mood xde dow nk beraya.....tgk la esok mcm mane ye.....aku rasa mcm nk beraya je esok.... ;P 




 ♥ ♥ ♥ SELAMAT HARI RAYA  ♥ ♥ ♥ 
 

Sunday, August 21, 2011

1st round kuih raya ♥

Selamat Hari Raya....Aidilfitri mulia....Ampun maaf dipinta...lalalalalala....
ewah.......seronok bebeno teman  (^_^) 
ari ni teman tak mau le ceghite panjang lebor...awok semua tgk le gambo2 ni ye
this is the best kuih raya....nama kuih raya ni BISKUT PALA....my mom yg buat ♥
ni plak chocolate chip yg sebelum dibakar
dah siap! looks very delicious kan
terliur x?hehe
That's all for today.....the next kuih raya will be uploaded soon. Love u all ♥♥♥

Saturday, August 20, 2011

~ Course Registration ~ +_+

pejam celik pejam celik.... lebih kurang 1 month lg aku akan masuk u balik....
cepatnye masa berlalu kan....kalau la aku blh putarkan balik masa.......... <sigh>
ok abaikan kalau aku tu... ;P

aku nak buat pengumuman skit.... <sambil nyanyi lagu wali band ni>
"pengumuman...pengumuman...siapa mau bantu tolong aku kasihani aku........" 
hahaha.....mula la nak melalut aku ni...

actually this is the real ATTENTION!
please read the box below ----->


bab Course Registration ni la yg confirm buat aku n bdk2 EE250 blh dpt migrain serta merta....
korang nak tau kenape????
atenye....bile tibe aje time ni awok semua tak tau nk register subjek ape...bknnye awok tak dpt tentatif utk dftr subjek...tp tentatif nye udah beghubah...dlu lain,skrg lain...udah blh buat lagu dh tu....T_T
sekaghang ni awok daftar aje le ape yg member2 awok dah daftar....nk kena tggu masuk sem baru awok settlekan....ghope tu le gamaknye....ini  le subjek2 yg awok udah daftar


 

so.....kepada semua student UiTM...jgn lupa buat course registration...kalau rasa nak satu class dgn member2, register la cepat2 ye....


P/s: awok redha aje le dgn subjek2 yg awok register....bak kata Rasulullah S.A.W "Belajarlah sehingga ke negeri China".














Monday, August 15, 2011

it's dadih again......

ASSALAMUALAIKUM!

ari ni aku buat lg dadih....tp kali ni dadih perisa keladi plak...
encik dh berkenan beno la dgn dadih ni...hehe
even yg aku buat ni instant,encik dh jatuh cinta dgn dadih  ♥ ♥ ♥
Cara nk buat senang je....nama pn dh guna yg instant kn...

Bahan-bahan :-

  • dadih brand nona 

  • gula 100gram
  • susu cair 1 tin
  • air 3000ml

Cara-caranya :-

  1. Masukkan air,gula and susu cair ke dlm periuk.Kacau hingga sebati and didihkan.


     2.   Lepas mendidih, tutup api. 
     3.   Then, baru masukkan dadih ke dlm campuran air,gula and susu cair td. Kacau lagi sampai semua sebati.


    4.   Last skali masukkan la dadih td ke dlm acuan.(Ikut suka korang la nk acuan besar mane.hehe)




Tadda..........dh siap... =) Ini la hasilnye...bile dadih tu dh sejuk, masukkan dlm fridge....time berbuka nnt blh la mkn..
Senang je kn.korang pn cuba la nnt ye.sekejap je pn nk buat dadih ni.



Selamat mencuba kwn2..... ♥

Friday, August 12, 2011

desert for berbuka nnt :D

hello peeps....!!!!


Assalamualaikum :)


wah...........ceria beno aku pg ni kan..hehe...
actually aku baru je selesai buat dadih....
ingatkan nk buat mlm td lepas terawikh....tp encik ckp xyah plak...
so lps sahur td n lps mandi n basuh baju aku trus prepare brg2...
eh lupa plak teman nk bg tau...encik tu my beloved mom T_T
okay...sebenarnye sekejap je nk buat dadih ni....bkn lame pn...
ari ni aku buat dadih perisa coklat...nyum...nyummm.....
aku ni mmg ske masak2...tp ikut mood gak la.muahahahha


but i think it's better to cook ourselves rather than buy foods from outside...
because it is save n we know that the food is guaranteed hygiene...
fulamak.....ckp omputih plak aku kn....
haha....by the way, kite kena practice slalu ckp omputih ni...
interview zaman la ni kn gune bahasa omputih je....
kalo rasa2 nk keje baguih tu kena la start dari sekarang kn...


ok la ye....tu je cerita utk ari ni
SELAMAT BERPUASA SEMUA!

Tuesday, August 9, 2011

2nd time g bazaar LOL

Assalamualaikum w.b.t


Alhamdulillah dh 9 hari kita berpuasa.....
Entri kali ni cuma nk bg tau yg aku g bazaar utk kali yg ke-2 selama 9 hari berpuasa ni.hehehe....(ntah ape2 je kn...g bazaar pn nk heboh SEKAMPUNG) ah....lantak la.pedulik hape aku ;P


Tp kali ni aku g bazaar dekat sitiawan plak.
Bazaar yg kat sitiawan ni xde la besar mane pn.
Ak beli lg air favourita aku kat bazaar tu.hehe.....ape lg....AIR KELADI la :)




Tp aku rasa air keladi kat Padang Jawa is the best...
Kalo dlu aku ske air keladi yg dekat pasar malam Permatang Pauh,Penang...
Tp sejak aku blajar kat Shah Alam, aku dh ADDICTED dgn air keladi n mangga madu kat Padang Jawa tu...hehe




Owh...tibe2 aku rindu plak dgn benda2 yg sedap delicious ni....
Time kat penang dlu aku n member2 aku ske sgt beli hati n pedal percik (this is marvelous okay!)
Benda tu mmg wajib kot bile g pasar mlm tu...kdg2 tu every week aku g pasar malam tu




But now aku blajar kat shah alam plak...hati n pedal percik tu mmg ak xde jumpa dh.huhuhu :(
So aku kena la cari benda baru kn...wat masa ni aku ske pecel lele n nasi ambeng kat Padang Jawa
Hm....pas tu aku ske otak-otak kat Night Circle(Seksyen9)




Pas tu kan aku ske suasana kat danau....x silap aku kat seksyen16@17...
Tempat tu tenang je...aku xtau plak de tempat yg tenang mcm tu kt shah alam..
Tu pn lps member class aku bw...hehe..thanx Saharin Ghazali sbb bw aku g situ :P


Thursday, August 4, 2011

bazaar stadium manjung

puasa yg ke-4 baru aku berkesempatan jln2 cuci mata kat bazaar ramadhan yg dkt dgn stadium manjung....actually sblm g bazaar tu aku n kakak aku g wat eye treatment kat Al-Zahra Salon :P
saje menggatal.tp masyuk abih wa ckp sama lu...aku siap blh tdo lg even treatment tu just around 30minit je...mula2 igt nk buat facial tp masa tak mengizinkan sbb kitorang g beli barang dapur n barang nk buat kuih raya dulu..hehe...al-maklum la kn ----> kalo blh tak de la nak beli kuih raya byk2 kalo mampu nak buat sendiri kn :) lps ni aku nk g wat resdung treatment plak kat salon tu sbb die tgh wat promosi bulan ramadhan ni...tp promosi tu sampai 17ogos je la...moh le ramai2 wat ape2 treatment kat salon tu....SBB APE? kome tanye sbb ape ek...sbbnye........salon tu salon org ISLAM n salon tu only for WOMEN ok! haaa...sbb tu aku seronok g salon tu.lg pn price die pn berpatutan + puas ati dgn layanan diorang. :) ok2...melalut pjg dh aku ni...sambung balik pasal 1st time g bazaar utk ramadhan kali ni...aku n kakak ak borong murtabak pak din (murtabak yg family aku rasa paling TIP TOP kat manjung ni), air feberet aku (ape lg --> air keladi la :P), nasi lemak kukus 2 bungkus (ha...ni utk encik n adik...yg encik lauk paru,adik plak lauk daging), utk aku n kakak ak plak kitorang beli nasi beriani, ayam percik and lastly kelapa jeliiiiii.............hehe...byk kn kitorang borong...selamat berpuasa semua :D


p/s: kalo g bazaar tu tahan la nafsu anda.kalo diikutkan nafsu mmg byk nk beli kn.so the solution is korang bawa la duit dlm RM10-15 sahaja ok :) renung-renungkan dan selamat beramal.....

Sunday, July 31, 2011

selamat menyambut RAMADHAN AL-MUBARAK to all

just wanna wish to all MUSLIM 
"SELAMAT BERPUASA"

sy ingin memohon maaf di atas segala kekhilafan sy.....
semoga all of us dpt menyempurnakan Ramadhan kali ini...Insya-Allah
anggaplah ini Ramadhan yg TERAKHIR yg dpt kita semua sempurnakan...



Tuesday, July 26, 2011

wedding at HOTEL ISTANA

last weekend I had attend my cousin wedding at Hotel Istana
we went to Kuala Lumpur on Sunday morning
we headed straight to Hotel Istana
before we had briefing at 4pm,we went to low yatt 

the ceremony begins at 7pm with the arrival of guests
around 9pm Sultan Perak with his wife were arrived :)
these are the pictures during the wedding 
i put in my tumblr http://manaalsabry.tumblr.com/

tp x banyak pics yg i dpt snap sbb camera x canggih...huhu
i guna camera nset jew~~
---------------so sad--------------
pic sultan,pengantin pn i x snap....



Friday, July 1, 2011

geram sampai rasa mcm nak nangesh.....

eeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii...........................
gerammmmmmmmmnyeeeeeeeeeeeee.............................
harap umur je dh tua tp x matured langsung....

ape ko igt ko bagus sgt....
mane de manusia yg perfect yg kat dunia ni.....
kalo ko xleh terima ape yg org cakap tu...xyah la nk kondem plak....
bajet bagus sgt.....
eish....sakit ati betul ak....

blh jalan la dgn berlagak ko tu....
ank org melayu tp xnk ngaku melayu...
"i'm not malay ok"
WOI!!!!berbulu telinga ak...

Saturday, June 18, 2011

AL-FATIHAH UNTUK BAPAK TERCINTA

12 JUN 2011 YG LEPAS BAPAK SAYA TELAH MENINGGAL DUNIA....
MASA TU SAYA MASIH KAT SHAH ALAM...
SAYA DPT CALL DRPD ADIK SAYA PUKUL 4.30AM....
TANPA BERFIKIR PANJANG SAYA TERUS SIAP2 BALIK MANJUNG...

TIME TU SAYA DRIVE MMG X IGT APE2 DH....
SAYA JUST NK CEPAT SAMPAI JE...
BILE SAMPAI JE UMAH, SAYA X TAU NK BUAT APE....
YE....MMG SAYA MENANGIS....
TIPU LA KALAU X MENANGIS KAN...


SAYA TENGOK BAPAK DH TERBUJUR KAKU MENGHADAP KIBLAT.....


"BAPAK...MANAAL MINTA AMPUN DAN MAAF DI ATAS SEMUA DOSA-DOSA YG PERNAH MANAAL LAKUKAN...MANAAL SAYANG BAPAK"


KATA-KATA TU SAYA CUMA DAPAT UCAP DLM HATI JE....
SBB SAYA X SEMPAT PUN NK MINTA AMPUN DAN MAAF KAT BAPAK...
HANYA ALLAH YG TAU PERASAAN KAMI SEKELUARGA MASA TU...


SEMOGA BAPAK TENANG DI SANA DAN DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN...
AMIN........




Tuesday, June 7, 2011

berita sedih

ak sedih la......
ari tu bapak ak masuk hospital sbb tibe2 die sesak nafas...
3 hari gak la dok kat wad tu....
pas tu pihak hospital suruh bapak ak g check kat IJN...
check punye check...
bapak ak kena operate 16jun nnt...

tp td tibe2 adik ak bg tau yg bapak ak masuk hospital...
ak ape lg....gelabah beruk la kan...
mak ak call td ckp yg bapak ak kena tahan lg...
huhu....ak xtau la nk ckp ape...sedih kot

BAPAK.....semoga cepat sembuh....

Friday, May 20, 2011

practical

waaaa............dh lame rupanye ak x update blog ni....
ari tu ak bz dgn exam n settle projek...
skrg ni bz dgn LI plak...*sigh

ak start praktikal 16mei ari tu....tp baru ari ni ak nk cite... :)
best jugak la praktikal kat cni..
dekat dgn umah sewa ak plak tu...xde la bazir duit myk kete...
tp nk mkn susah skit la kan....sbb ni kawasan kilang...
nway,xde cite yg menarik lg wat masa ni...tggu next update ok
daaaa............

Saturday, April 23, 2011

EXAM MODE @_@





most of university will be sitting for their examination including ME....so i want to wish you ALL THE BEST...

YOU CAN DO IT MANAAL!!!!

chaiyok2.....

Sunday, March 27, 2011

tired maaa......

this week ak balik kampung halaman ak kat manjung.....
saje je balik sbb rindu kat ENCIK N BAPAK..
pas tu ak rindu gak kat KURA KURI ak tu....
pas tu ak nk service kete..
tu je la tujuan ak balik..

tp yg bestnye kan.....
ak dpt mkn DURIAN lg...
hahahaha....puas ati ak..
sbnrnye x puas ati lg...
tp kira ok la sbb dh lepas kempunan...

on the way balik shah alam td ak sempatkn la diri ak jmpe buah hati ak...
die de keje kat teluk intan td..
ak dpt jmpe die lebih kurang 1 jam je...
hm.......kira ok la kn sbb dpt jmpe..drpd x dpt jmpe kn..
hehehe....
tp buah hati ak tu mcm dh kurus skit la..
x puas hati tul...ak xske die kurus sgt...
lps ni abg kena mkn byk2 ek... ;P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...