CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

: : Follow Me : :

Wednesday, April 24, 2013

HAPPY BIRTHDAY TO MY CINTA♥

Hai uollsss!
Lame rasanye tak mengupdate blog ni
Actually birthday my CINTA♥ dh lepas
Tp baru skrg berkesempatan nk merapu dlm blog ni
Dgn sgt Rajinnye kite buat RAINBOW CAKE utk CINTA♥ kite tu :)
HAPPY BIRTHDAY CINTA♥!!!
Eh rasanye ni dh kali ke doplohsembilan kite wish
Lantak la...nak wish brape kali pn suke hati la kan =P
Semoga awk pjg umur n murah rezeki
Semoga ape yg awk impikan tercapai
Semoga kawen cepat dgn kite
#EH
Nmpk sgt gateinye disitu
HAHA!
Anway ni la Rainbow Cake yg kite buat tu

Serabut! Tp kite buat dgn penuh kasih syg gitew
Kite harap uollsss tak terliur tgk pic kek ni
Walaupun rupanye buruk tp rasanye hingga menjilat jari
Kalau uollss tak percaye uollss blh tanye CINTA♥ kite tu
Tp yg buat hati kite bunge2 sbb CINTA♥ kite ckp senyuman kite lg manis drpd kek ni
AWWW!!! Sweet gitew
N yg ni lg la buat hati kite bunge2
CINTA♥ kite betul2 bg bunge kat kite

Yeay!! Dpt bunge lg
Tu je la kite nk membebel hari ni
Kite nk layan jiwang jap
Hati tgh bunge2 kn *wink2

P/S utk CINTA♥ :
1- Sy syg awk...In sha Allah always :)
2- Jumpe kat Cameron sabtu nnt


2 comments:

  1. hepi bday jugak...

    #yeay...sy da taw cinta awak sape..kikiki

    ReplyDelete
  2. ahahha....malu la sy..blushing2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...