CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

: : Follow Me : :

Thursday, December 20, 2012

12.12.12 ~ A Very2 Special Day For Me ♥

Cun kan tarikh ni -------> 12.12.12
Fine, kite tau tarikh ni seminggu yang lepas
Nak buat macam mane
Kat umah sewa tak ade internet
Tak dapat la nak update segala gosip pasal kite ni ha
Ni dapat update pon sbb pegi umah mak cik

For your information....
Ade cerita disebalik tarikh yg cun melecun ni sebenarnye
Cerita die macam ni....
Malam tu ade org ajak pegi makan
Kite ni bile org ajak makan mmg susah nak tolak =P
So kite accept je la kan
Tapi yg peliknya la kan
'Die' dok pusing2 plak b4 pegi makan tu
'Die' pusing kat tasik seksyen 7 la
Stop kat stesen minyak la
Last2 'Die' stop kat tasik seksyen 2
'Die' ajak lepak kat situ kejap
Kite pon ok je la kan
Tak ade la pikir ape2 pon
Tetibe kan suasana bertukar jadi serius
Ha....mesti korang suspen kan...hikhikhik
Okay2 kite sambung cerita
Firstly 'Die' keluarkan bunga
Ade 2 kuntum bunga ros
-1 ros putih-
-1 ros merah-
Then 'Die' pon start luahkan perasaan
Owh My Gucci !!!!!
Ade orang luahkan perasaan kat kite la !!
Sangat2 tak sangka okay !!
Rasa macam mimpi pon ade
Time tu Allah je tau ape perasaan kite
My heart beat so loud gitu. Ahaks!
Korang tak nak percaye la tu kan?
Believe me friends
Ini adalah kisah benar
Bukan rekaan semata-mata :)
Masa 'Die' tgh cakap2 tu kite tak tau mane nak sorok muka sbb malu.hehe
Nasib tak pengsan ke ape kan
Owh stop it Manaal...itu drama sgt!
Anyway, ape yang 'Die' cakap tu biarlah jadi rahsia antara kami berdua =)
Cewah! Macam retis plak kan. Hehe
But, that is the first time I was in the situation
Can you imagine that?
Tak payah imagine pon tak pe =P
Lepas je abis drama sebabak tadi, kami pon pegi makan

♥ HAPPY ENDING ♥



4 comments:

  1. mcm x lame je lg tuh...x sbar nie nk tgu...hehehe

    ReplyDelete
  2. Ops....xleh nk jamin la syg.just wait n see

    ReplyDelete
  3. hahahahaa......dia itu ialah...jeng jeng jeng~

    ReplyDelete
  4. ssshhhhhh....shut up zed! ahahahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...